Domeinnamen

 Home » Domeinnamen

Eenvoudig een domeinnaam registreren, verhuizen of doorsturen

Wil je professioneel overkomen op het internet? Zorg dan voor de juiste domeinregistratie. De juiste domeinnaam gekoppeld aan een website en een e-mailadres kan bijdragen aan het juiste beeld van uw organisatie.

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel online uw domeinregistratie regelen. Laat een domeinnaam aansluiten op de naam van uw bedrijf, de inhoud van uw diensten of website. Als u niet weet welke naam het beste is, helpen wij u graag met advies. Wilt u weten of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Controleer dat op deze pagina. Soms kan het moeilijk zijn om een beschikbare domeinnaam te vinden omdat er al veel domeinnamen geregistreerd zijn. Registreer daarom direct de naam van uw bedrijf, zodat uw concurrent dat niet meer kan doen!

 

Waarom uw domeinregistratie bij 1018 Hosting?

Wij registreren al jaren domeinnamen voor onze klanten, zowel als losse dienst of als onderdeel van een totaalpakket. Bij ons profiteert u altijd van de uitgebreide kennis van onze specialisten. Bekijk hier onze voordelen:

  • Gratis persoonlijk advies
  • Gratis doorsturen naar uw website
  • Gratis DNS support
  • Geen registratiekosten

Prijzen domeinregistratie

Bij ons kunt u uw domeinregistratie regelen tegen een aantrekkelijk tarief. Hieronder vindt u het overzicht van de meest populaire extensies en de bijbehorende prijzen per jaar.
Staat de door u gewenste extensie er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de gewenste domeinnaam. U kunt ons ook bereiken voor andere vragen.
Staat uw gewenste extensie er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de gewenste

domeinnaam. Ook voor andere vragen kunt u ons bereiken.

Best Small Business Hosting Services. UW E-BUSINESS IS ONS WERK!