Affiliate programma

 Home » Affiliate programma

Affiliate bij 1018 Hosting

Als Internet je werkgebied is, kun je meeprofiteren van het succes van 1018 Hosting. Wij bieden een soepel bestelproces en transparante prijsstructuur voor domeinnamen en hosting-opties; jij concentreert je op je zaken en klanten. 1018 Hosting kent twee typen resellers: administratieve en technische.

Administratieve reseller

Via jouw website of bedrijf verkoop je de diensten en producten van 1018 Hosting. In ruil hiervoor ontvang je een directe en jaarlijks terugkerende (bij continuering van contract door klant) commissie. De directe commissie is van toepassing bij producten en diensten met opstartkosten. Dit type reseller heeft zelf meestal geen technische kennis en laat de support volledig aan 1018 Hosting over. Dat is geen probleem, want 1018 Hosting staat bekend om de goede service die we leveren.

Een voorbeeld:

Je registreert als reseller een .com domein ter waarde van € 20,- jaarlijks en € 10,- eenmalige opstartkosten voor een klant. Daarnaast bestel je een Linux webhostingpakket Basic voor € 80,64 per jaar.

In het eerste jaar krijg je totaal € 15,18 resellerpremie en in de jaren daarna telkens € 12,68 zolang het contract doorloopt. Naast deze aantrekkelijke premie heb je geen omkijken naar technische of administratieve zaken met betrekking tot registraties!

- eenmalig 25% op € 10,- opstartkosten = € 2,50
- jaarlijks 15% op € 20,-, abonnementskosten domeinnaam = € 3,-
- jaarlijks 12% op € 80,64 webhostingkosten = € 9,68

Best Small Business Hosting Services. UW E-BUSINESS IS ONS WERK!