Dedicated

 Home » Server » Dedicated

Als u op zoek bent naar een dedicated server hosting oplossing van hoogwaardige kwaliteit, dan is onze service misschien wel wat voor u. Wij bieden dedicated server hosting vanuit een ISO 27001 datacenter in Nederland, wat betekent dat uw websites een performance boost krijgen dankzij onze servers van hoogwaardige kwaliteit (Dell). Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn al onze dedicated servers aangesloten op ons eigen hoogwaardige netwerk. Zo kunnen wij de duurzaamheid en kwaliteit leveren die u als klant nodig heeft.

   

Onze dedicated server hosting oplossing biedt een aantal standaard functies, zoals:

  1. Reverse DNS: Dit is een techniek die gebruikt wordt om het IP-adres van een server te vertalen naar een domeinnaam, zodat de server gemakkelijk te herkennen is voor andere computers op het internet.

  2. Gebruik van onze nameservers: Als u onze dedicated server hosting oplossing gebruikt, kunt u gebruikmaken van onze nameservers. Dit betekent dat uw domeinnamen op onze servers geregistreerd staan, wat het gemakkelijker maakt om uw websites te beheren en te laten werken.

  3. IPv6 ready: Onze servers zijn klaar voor IPv6, wat betekent dat ze in staat zijn om te communiceren met andere servers en computers via het nieuwe IPv6-protocol. Dit is belangrijk omdat het huidige IPv4-protocol bijna is uitgeput en het IPv6-protocol de toekomst is.

  4. Realtime dataverkeer statistieken: Onze servers bieden realtime dataverkeer statistieken, zodat u kunt zien hoeveel dataverkeer uw websites genereren en hoe de prestaties zijn. Dit is handig voor het monitoren van de prestaties van uw websites en het identificeren van eventuele problemen.

  5. Performance voor uw webshop: Als u een webshop heeft, is het belangrijk dat deze snel en efficiënt werkt. Onze dedicated server hosting oplossing is speciaal ontworpen om de performance van uw webshop te verbeteren.

  6. 24-uurs telefonische helpdesk: Als u hulp nodig heeft met uw dedicated server, kunt u altijd contact opnemen met onze 24-uurs telefonische helpdesk. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen en problemen.

  7. Geschikt voor Windows en Linux: Onze servers zijn geschikt voor zowals Windows als Linux, dus u kunt kiezen welk besturingssysteem het beste bij uw behoeften past. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen welke software u wilt gebruiken en hoe u uw server wilt inrichten.

  8. Volledige controle met onboard KVM: Onze servers bieden onboard KVM (Keyboard, Video, Mouse), wat betekent dat u volledige controle heeft over uw server via een afstandsbediening. Dit is handig als u bijvoorbeeld op afstand toegang wilt hebben tot uw server of als u wilt werken met meerdere servers tegelijk.

Als u op zoek bent naar een custom configuratie voor uw dedicated server, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om samen te werken aan een oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste hardware en software voor uw server en om u te ondersteunen bij het inrichten en beheren ervan.

Best Small Business Hosting Services. UW E-BUSINESS IS ONS WERK!